Google Camera

 • Diposting oleh:
 • Diposting pada:
 • Kategori:
  Aplikasi, FotografiAplikasi, Fotografi
 • Sistem:
  Android
 • Pengembang:
  Google LLC
 • Harga:
  EUR 0

Tiada detik yang terlepas dengan adanya Kamera Google dan ambil gambar serta video menarik dengan ciri seperti Potret, Mod Malam dan mod penstabilan video.

Ciri
HDR+ dengan kawalan dwidedahan – Ambil gambar menggunakan HDR+ untuk menangkap foto menarik, terutamanya dalam cahaya malap atau pemandangan cahaya belakang.
Mod Malam – Anda pasti tidak akan menggunakan denyar anda lagi. Mod Malam menyerlahkan semua butiran dan warna terbaik yang tidak kelihatan dalam gelap. Anda juga boleh mengambil foto Bima Sakti!
Zum Peleraian Super – Zum Peleraian Super menjadikan gambar anda jelas apabila anda zum masuk—tidak kabur.
Foto Terbaik – Pilih detik sempurna menggunakan Foto Terbaik. Gambar yang terbaik tanpa sesiapa yang mengelip mata dan semuanya kelihatan sempurna dicadangkan secara automatik,
Potret – Tambahkan latar belakang kabur yang elegan (bokeh) pada gambar. Google Photos juga boleh menjadikan subjek foto anda pop dengan mengekalkan warna subjek, sementara latar belakang ditukarkan kepada hitam putih.
Rakaman Panjang – Rakam video kasual dan pantas dengan hanya menekan lama kekunci pengatup dalam mod kamera lalai.

Keperluan – Versi terbaharu Kamera Google berfungsi pada telefon Pixel yang menjalankan Android 11 ke atas sahaja. Sesetengah ciri tidak tersedia pada semua peranti.


Tag:
Rating

4.8

( 440880 Votes )
Silahkan Rating!
Google Camera

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gambar Gravatar
Pegiat teknologi, pengelola blog dan penulis lepas.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *